Tweede trailer voor Sing, van de makers van Despicable Me

Geplaatst: door de redactie

De nieuwe animatiefilm Sing heeft een stemmencast om van te smullen en komt van de makers van onder meer de twee Despicable Me-films, Dr. Seuss' The Lorax en Minions. Je kunt je dus voorstellen dat onze verwachtingen voor de animatiefilm hooggespannen zijn. Vandaag kreeg Sing zijn tweede trailer, zowel een ondertitelde Engelstalige als Nederlandse gedubte versie.

Net als eerder dit jaar in Zootropolis, draait Sing om een stadje dat bewoond wordt door dieren. Daar is koala Buster Moon (stem van Matthew McConaughey) de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Daarom besluit Buster, als laatste kans om zijn geliefde theater te redden, een talentenjacht te organiseren.

Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Sing is geschreven en geregisseerd door Garth Jennings, die eerder hoge ogen gooide met The Hitchhiker's Guide to the Galaxy en Son of Rambow. Zijn derde grote film verschijnt 14 december in de Nederlandse bioscopen.