Tweede trailer voor Savages

Geplaatst: door de redactie

De tweede trailer voor Oliver Stone's nieuwe "drugs en kidnapping" dramafilm Savages: nu met nog meer John Travolta en Benicio Del Toro.

We zagen al eerder een interessante trailer voor Savages waarin een setup omtrent drugs en vriendschap uiteindelijk door een ontvoering een beetje leek uit te monden in een Tony Scott-achtige actiefilm. De nieuwe trailer laat ongeveer hetzelfde zien, maar dan met net iets meer aanacht voor de personages van John Travolta en Benicio Del Toro.

In de film krijgen de uiterst succesvolle wietkwekers Ben (Aaron Johnson) en Chon (Taylor Kitsch) het aan de stok met een enorm drugskartel aangevoerd door Benicio Del Toro en Salma Hayek. Uiteindelijk wordt hun vriendin (Blake Lively) gekidnapped en moeten ze haar met hulp van een corrupte narcotica agent (John Travolta) terug zien te krijgen.

Het onderwerp van de film moet Stone in ieder geval wel liggen. Onlangs zorgde die weer voor controverse door op de cover van de High Times te staan met een joint tussen de lippen. En dat is eigenlijk nog niets: Stone gebruikt naar eigen zeggen ook nog steeds wel eens hallucinerende middelen om zijn geest te verruimen.

Savages gaat op 27 september in première.