Tweede trailer voor Nocturnal Animals

Geplaatst: door Tom van Steensel

Het duurde maar liefst zeven jaar, maar na zijn succesvolle debuutfilm A Single Man uit 2009 komt schrijver-regisseur Tom Ford nu dan eindelijk met een opvolger. Bekijk Amy Adams (Arrival) en Jake Gyllenhaal (Demolition) in de nieuwe trailer voor de onheilspellende thriller Nocturnal Animals.

Susan Morrow (Adams) is een welgestelde kunsthandelaar uit Los Angeles die vastzit in een onbevredigend huwelijk. Als haar man weer eens een weekend weg is op één van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een mysterieus pakketje. Het is een boek genaamd 'Nocturnal Animals', geschreven door haar ex-man Edward Sheffield (Gyllenhaal), met wie ze al jaren geen contact meer heeft gehad. Bij het manuscript zit een briefje waarin Edward haar vraagt het boek te lezen en contact met hem op te nemen als hij weer in de stad is.

Naast Adams en Gyllenhaal zijn er nog bijrollen voor onder andere Armie Hammer, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon en Isla Fisher. De film is gebaseerd op het boek Tony and Susan van auteur Austin Wright. Nocturnal Animals is vanaf 1 december te zien in de Nederlandse bioscopen.