Tweede trailer voor The Nice Guys

Geplaatst: door de redactie

Na de red-band trailer voor The Nice Guys worden we nu door Warner getrakteerd op een green-band trailer. Het bloed en groffe taalgebruik is dus afwezig, maar actie en humor is er nog altijd in overvloed. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.

De actiekomedie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren zeventig en vertelt het verhaal van privé-detective Holland March (een praatgrage Ryan Gosling) en benenbreker Jackson Healy (Russell Crowe zoals we hem kennen) die tegen wil en dank in opdracht van Kim Basinger (eerder met Crowe te zien in L.A. Confidential) de verdwijning van diens dochter (Margaret Qualley uit The Leftovers) onderzoeken en erachter komen dat hun zaak wel eens samen zou kunnen hangen met de dood van een pornoster.

The Nice Guys is afkomstig van schrijver (Lethal Weapon, The Last Boy Scout, The Long Kiss Goodnight) Shane Black. De titel van zijn laatste regieklus (Iron Man 3) wordt vanwege de hoge opbrengst (ruim een miljard dollar) groot gebruikt op het promotiemateriaal, maar The Nice Guys belooft veel meer gemeen te hebben met zijn meer bescheiden regiedebuut Kiss Kiss Bang Bang (opbrengst van nog geen zestien miljoen). Bijrollen zijn er voor Matt Bomer, Keith David en Ty Simpkins. Vanaf 19 mei in de bioscoop.