Tweede trailer voor Need for Speed

Geplaatst: door de redactie

Dreamworks en Steven Spielberg zijn de drijvende krachten achter de verfilming van de succesvolle serie racegames van Electronic Arts. Bekijk de tweede trailer voor Need for Speed met Aaron Paul in de hoofdrol.

In de film wordt Paul (die twee Emmy’s won voor Breaking Bad) als automonteur Tobey Marshall verraden door zijn zakenpartner en voormalig NASCAR-racer Dino Brewster (Dominic Cooper) waarna hij twee jaar mag brommen. Eenmaal op vrije voeten schakelt hij zijn oude team (en nieuweling Imogen Poots) in voor een wraakactie tijdens een “coast to coast” autorace. Dat levert achtervolgingen op met zowel de politie als huurlingen die azen op de premie die Brewster op zijn hoofd heeft gezet.

Naast Paul, Cooper en Poots zijn er rollen voor onder meer Michael Keaton (RoboCop), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en hiphopartiest Kid Cudi. Regisseur Scott Waugh (Act of Valor) belooft zoveel mogelijk echt stuntwerk zonder hulp van de computer. Need for Speed is vanaf 13 maart 2014 te zien in de bios. Bekijk hier de vorige trailer.