Tweede trailer voor The Maze Runner

Geplaatst: door de redactie

Tussen Divergent afgelopen april en The Hunger Games in november krijgen we nog een boekverfilming uit het "young adult"-genre voorgeschoteld. Bekijk de tweede trailer voor The Maze Runner naar de bestseller van James Dashner.

In de film zien we hoe Thomas (Dylan O'Brien uit The Internship) wakker wordt in een voor hem onbekende wereld waar hij met verschillende jongeren vastzit in een gigantisch (en steeds veranderend) doolhof. Hij kan zich niets meer van de buitenwereld herinneren en wordt alleen nog geplaagd door dromen over een mysterieuze organisatie. Om erachter te komen hoe hij uit deze wereld kan ontsnappen sluit hij zich aan bij een gemeenschap genaamd The Runners.

The Maze Runner is het debuut van regisseur Wes Ball en heeft verder bijrollen voor Kaya Scodelario (Skins), Will Poulter (We’re The Millers), Thomas Brodie-Sangster (Game of Thrones) en Patricia Clarkson (Shutter Island). Ball was dit weekend aanwezig op Comic-Con en maakte bekend dat, mocht dit deel een succes worden, er in de herfst al aan de opnamen van de sequel begonnen gaat worden. The Maze Runner verschijnt op 25 september in de bioscoop.