Tweede trailer voor Machete Kills

Geplaatst: door de redactie

Nog twee maandjes geduld, dan verschijnt Machete Kills in de bioscopen. Om ons lekker te houden, werd vandaag een tweede trailer van de film vrijgegeven.

Ditmaal wordt Machete (Danny Trejo) ingehuurd door niemand minder dan de Amerikaanse president (Charlie Sheen, die onder zijn echte naam Carlos Estevez op de bill staat) voor een onmogelijke missie. Machete moet kartelleider Mendez the Madman (Demián Bichir) uitschakelen. Hij wil namelijk een raket op Amerika afvuren.

Nadat Machete zich een weg door Mexico heen vecht en eindelijk bij zijn doelwit aankomt, blijkt dat de raket is gekoppeld aan het hart van Mendez. De raket kan alleen uitgeschakeld worden door wapenhandelaar Luther Voz (Mel Gibson), die op zijn beurt met een wapen in de ruimte plannen heeft om een wereldwijde oorlog te ontketenen.

Voor deze tweede film keren naast Trejo ook Michelle Rodriguez (foto boven) en Jessica Alba terug. Regisseur Robert Rodriguez rekruteerde daarnaast nieuwelingen als Alexa Vega (foto onder), Sofia Vergara, Cuba Gooding Jr., Amber Heard (foto boven dit artikel) en Lady Gaga. Machete Kills is vanaf donderdag 10 oktober 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen.