Tweede trailer voor Joy met Jennifer Lawrence

Geplaatst: door de redactie

Jennifer Lawrence blijft maar films maken met de man die haar in Silver Linings Playbook naar een Oscar regisseerde. Bekijk de Hunger Games-actrice in Joy van David O. Russell. De komische dramafilm verschijnt begin 2016 in de bioscoop.

Joy gaat over vier generaties van dezelfde familie. Lawrence vormt als het titelpersonage het grote middelpunt; een vrouw die eigenhandig een zakenimperium opricht en leidt. Als alleenstaande moeder staat ze aan het hoofd van een familie en een bedrijf, in een wereld van genadeloze commercie. Vrienden worden vijanden en vijanden worden vrienden, zowel binnen als buiten de familie. Verraad, ontrouw, het verlies van onschuld en littekens van de liefde spelen een rol in deze intense en emotionele komedie.

Uiteraard ontbreken ook Robert De Niro en Bradley Cooper niet in een nieuwe O. Russell. Waar De Niro in Playbook gestalte gaf aan de vader van Cooper, speelt hij dit keer de vader van Lawrence. Cooper speelt een werknemer van een Home Shopping Network die de door Lawrence bedachte producten onder de aandacht brengt. Andere bijrollen zijn er voor Édgar Ramírez, Isabella Rossellini, Diane Led en Virginia Madsen. Joy verschijnt op 7 januari in de bioscoop. Bekijk ook de eerdere trailer voor de film.