Tweede trailer voor The Intern met De Niro en Hathaway

Geplaatst: door de redactie

Owen Wilson en Vince Vaughn voelden zich in The Internship al te oud om stage te lopen, dus dan kun je nagaan hoe Robert De Niro zich moeten voelen in The Intern. Bekijk de acteur (71 jaar oud) in de tweede trailer voor de komedie.

 

Tweevoudig Oscarwinnaar De Niro speelt een zeventig jaar oude weduwnaar die besloten heeft dat met pensioen gaan hem weinig goed heeft gedaan. Hij begint weer onderaan met een stageplek bij een modewebsite, waar hij zich moet verantwoorden aan oprichter / eigenaar Jules Ostin, gespeeld door mede Oscarwinnaar (voor Les Misérables) Anne Hathaway. Bijrollen zijn er voor Workaholics' Adam Devine en Anders Holm en De Niro's Showtime-tegenspeelster Rene Russo.

Het script en de regie werden gedaan door romkom-specialiste Nancy Meyers (What Women Want, Something's Gotta Give). Meyers was zelf overigens ook een tijdje "out of the game", want haar laatste film als regisseur was It's Complicated uit 2009. The Intern moet op 24 september in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Bekijk ook de eerste trailer voor The Intern