Tweede trailer voor How To Train Your Dragon 2

Geplaatst: door de redactie

Komende zomer zijn Hiccup en zijn draak Toothless te zien in de sequel op How to Train Your Dragon. Na een heel vroeg teasertje en een volledige trailer eind vorig jaar, is er nu een tweede trailer voor de animatiefilm van Dreamworks.

Vijf jaar na het origineel leven de vikingen en draken in het dorp van Hiccup (met de stem van Jay Baruchel uit This Is The End en RoboCop) nog altijd harmonieus samen. De ontdekking van een ijsgrot waarin honderden wilde draken en de mysterieuze Dragon Rider zich schuilhouden zou die harmonie echter wel eens kunnen verstoren. En dus moeten Hiccup en zijn vrienden (met de stemmen van onder meer Jonah Hill, T.J. Miller en America Ferrera) alle zeilen bijzetten om dat te voorkomen.

Een belangrijke nieuwe toevoeging aan de cast is Cate Blanchett, die onlangs nog een Oscar won voor Blue Jasmine. Ze verleent haar stem aan de verloren gewaande moeder van Hiccup en is een soort Dian Fossey binnen de drakenwereld. How To Train Your Dragon 2 werd opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois (Lilo & Stitch) en verschijnt op 2 juli in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder ook nog wat personage posters.