Tweede trailer voor Hail, Caesar!

Geplaatst: door de redactie

Nog iets meer dan een maand en we worden getrakteerd op nieuw werk van Joel en Ethan Coen. De makers van onder meer Fargo en The Big Lebowski begeven zich met Hail, Caesar! in het Hollywood van de jaren vijftig. Bekijk de trailer.

Afgaande op de trailer die draait om een door Ralph Fiennes (A Bigger Splash) gespeelde regisseur zou je het niet zeggen, maar Hail, Caesar! gaat over een "fixer" (Josh Brolin, die met de Coens werkte aan het Oscarwinnende No Country For Old Men) genaamd Eddie Mannix die problemen oplost voor filmstudio's. Zijn laatste zaak is de verdwijning van de oliedomme steracteur Baird Whitlock (George Clooney).

Whitlock blijkt ontvoerd door een geheim genootschap genaamd The Future en zijn verdwijning brengt een big-budget productie in gevaar. Mannix krijgt tijdens zijn speurtocht te maken met andere kleurrijke personages gespeeld door onder meer Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Frances McDormand en Jump Street-collega's Jonah Hill en Channing Tatum. De film is vanaf 18 februari te zien in Nederland.