Tweede trailer voor The Girl on the Train

Geplaatst: door de redactie

Zijn James Brown-biopic Get On Up wist de Nederlandse zalen niet te halen, maar de nieuwe film van regisseur Tate Taylor (The Help) moet op 6 oktober ook bij ons in de bioscoop verschijnen. Bekijk de tweede trailer voor The Girl on the Train.

In The Girl on the Train, gebaseerd op de succesvolle debuutthriller van Paula Hawkins, volgen we de gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt). Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (gespeeld door Haley Bennett en Luke Evans). Maar op een dag ontdekt ze iets gruwelijks en raakt ze verzeild in een nachtmerrie; Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit.

The Girl on the Train heeft bijrollen voor onder meer Allison Janney (Mom), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible - Rogue Nation), Laura Prepon (Orange is the New Black) en Lisa Kudrow (Wonderland). Het boek van Paula Hawkins ging wereldwijd ruim twee miljoen keer over de toonbank. De producenten hopen dan ook dat de verfilming ervan net zo succesvol wordt als die van het vergelijkbare Gone Girl.