Tweede trailer voor Dracula Untold

Geplaatst: door de redactie

Nog iets meer dan een maand en we kunnen onze tanden zetten in een nieuwe Dracula-film. Dracula Untold moet een nieuwe twist geven aan de oorsprong van het door Bram Stoker bedachte personage. Bekijk hieronder de tweede trailer.

Luke Evans (Immortals, The Raven, Furious 6, The Hobbit) speelt een man die zich tot donkere krachten moet wenden om zijn gezin te beschermen. Hij vindt een oude vampier (Charles Dance - volgend jaar ook te zien in de Michiel de Ruyter-film) die hem uiteindelijk verandert in de legendarische Dracula. Andere bijrollen zijn er voor Sarah Gadon (Maps to the Stars, Enemy), Dominic Cooper (The Need for Speed, Reasonable Doubt) en Samantha Barks (Les Misérables).

Dracula Untold werd geregisseerd door de debuterende Gary Shore. Ook scenaristen Matt Sazama en Burk Sharpless hebben nog geen projecten op hun naam staan, wel is één van hun scenario's (Gods of Egypt) net verfilmd door Alex Proyas. Ironisch genoeg zou Proyas eigenlijk eerst voor Universal een Dracula-film regisseren, maar die vond door het te hoge budget toch geen doorgang. Dracula Untold verschijnt op 9 oktober in de bios. Bekijk ook de vorige trailer voor de film.