Tweede trailer voor Deepwater Horizon

Geplaatst: door de redactie

Na de teaser waarin een scène in huiselijke kringen werd gecombineerd met flash forwards naar de grootste mileuramp uit de Amerikaanse geschiedenis kreeg Deepwater Horizon nu ook een volledige trailer. Bekijk hem hieronder.

De titel verwijst naar het booreiland in de Golf van Mexico dat in april 2010 explodeerde. Bij de ramp zouden elf mensen om het leven komen. De film volgt de dappere mannen en vrouwen aan boord die zoveel mogelijk levens proberen te redden. Mark Wahlberg is één van de werknemers die ter plekke is als het noodlot toeslaat. Bijrollen zijn er verder nog voor Kurt Russell (The Hateful Eight), John Malkovich (Being John Malkovich), Dylan O’Brien (The Maze Runner) en Kate Hudson (Almost Famous).

Voor Deepwater Horizon herenigde Wahlberg met regisseur Peter Berg. Het duo werkte al eerder aan  Lone Survivor en is net klaar met een film over de bomaanslag tijdens de marathon in Boston. Maar eerst is het dus de beurt aan Deepwater Horizon, dat op 29 september in de bioscoop verschijnt.