Tweede trailer voor Collateral Beauty

Geplaatst: door Tom van Steensel

De regisseur van The Devil Wears Prada maakte een komische dramafilm die hij zelf omschrijft als een kruising tussen It’s A Wonderful Life en The Sixth Sense. Bekijk Will Smith in de tweede trailer voor Collateral Beauty, dat vlak voor de kerst in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

In de film zien we hoe een succesvolle reclameman (Smith) na een tragedie in een depressie belandt. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, gaat hij op zoek naar antwoorden. Na een aantal onverwachte ontdekkingen begint hij langzaam te begrijpen hoe alle elementen in het leven met elkaar verbonden zijn en komt hij er zelfs achter dat er in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn. De film was ooit bedoeld voor Hugh Jackman en regisseur Alfonso Gomez-Rejon, maar nadat zij onenigheid kregen, besloten Will Smith en regisseur David Frankel aan boord te komen.

Frankel omringde Smith met een aantal klinkende namen. Edward Norton, Kate Winslet en Michael Peña spelen zijn collega’s, die hem en zijn baan proberen te redden. Verder zijn Helen Mirren, Keira Knightley en Jacob Latimore te zien als een stel toneelacteurs, die eveneens een belangrijke invloed op hem hebben. Collateral Beauty draait vanaf 15 december in de Nederlandse bioscopen.