Tweede trailer voor Black Mass met Johnny Depp

Geplaatst: door de redactie

In The Departed zagen we Jack Nicholson als een fictieve versie van James "Whitey" Bulger, maar in Black Mass moet Johnny Depp een versie spelen die dichter bij de waarheid ligt. Bekijk Depp in de tweede trailer voor Black Mass.

De misdaadfilm van Scott Cooper (Crazy Heart) speelt zich af in de jaren zeventig. FBI-agent John Connolly (Joel Edgerton - The Gift) weet de Iers-Amerikaanse gangster James Bulger (Depp) zover te krijgen om hun gemeenschappelijke vijand, de Italiaanse maffia, uit de weg te ruimen. Het is de start van een onstabiel partnerschap dat volledig uit de hand zou lopen en Bulger uiteindelijk vrij spel zou geven om zich naar de top van de onderwereld in Boston te werken. Aan de andere kant zien we hoe zijn broer (Benedict Cumberbatch - The Imitation Game) juist de politieke ladder beklimt en senator wordt.

Andere bijrollen in de film zijn voor Corey Stoll (Ant-Man), Kevin Bacon (The Woodsman) en Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey). De echte Bulger werd in 2013 veroordeeld tot twee keer levenslang en was dus nooit op de set, maar verschillende van zijn familieleden en kennisen waren daar wel aanwezig om Depp in zijn huid te zien kruipen. Black Mass verschijnt op 15 oktober in de bioscoop.