Tweede trailer voor animatiefilm Sing

Geplaatst: door de redactie

Terwijl The Secret Life of Pets nog niet eens in de bioscoop is verschenen heeft Illumination Entertainment, de studio achter ook Despicable Me en Minions, al een volgende animatiefilm klaarstaan. Bekijk de tweede trailer voor het muzikale Sing.

Sing speelt zich af in een door dieren bewoonde stad waar koala Buster Moon (Matthew McConaughey) een talentenjacht organiseert. Buster is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Hij organiseert de talentenjacht als laatste kans om zijn theater te redden en verschillende dieren doen een auditie die hun leven kan veranderen.

De vijf finalisten zijn een zingende muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, een verlegen olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts, een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon), een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.

Verder verlenen nog onder meer Nick Offerman (The Founder), Leslie Jones (Ghostbusters) en Jennifer Saunders (Ab Fab: The Movie) hun stemmen aan de film. Sing krijgt ook een Nederlandse versie, maar daarvan is de voicecast nog niet bekend gemaakt. Beide versies verschijnen 14 december in de bios.