Tweede trailer voor American Hustle

Geplaatst: door de redactie

Na Ben Affleck (Argo) komt nu David O. Russell (Silver Linings Playbook) met een film gebaseerd op een opmerkelijke undercoveroperatie tijdens de jaren zeventig. Vorige week zagen we al wat seventies-style posters van de belangrijkste personages uit American Hustle, nu duikt er een volledig nieuwe trailer op waarin ze allemaal nog eens netjes voorgesteld worden.

American Hustle is heel losjes gebaseerd op het Abscam schandaal in de jaren zeventig. Toen schakelde de FBI een professionele oplichter in om de corruptie van een aantal politici aan het licht te brengen. In de film draait het om oplichters Irving Rosenfeld en Sydney Prosser (Christian 'Batman' Bale en Amy 'Lois Lane' Adams) die door FBI-agent Richie DiMaso (Bradley Cooper) worden gedwongen hetzelfde te doen. Jeremy Renner speelt een explosieve politicus en Jennifer Lawrence is te zien als de onberekenbare vrouw van Bale.

De cast voor de film wordt verder compleet gemaakt door acteurs als Robert De Niro (Silver Linings Playbook), Louis C.K. (Blue Jasmine), Jack Huston (Boardwalk Empire) en Michael Peña (End of Watch). American Hustle verschijnt op 27 februari 2014 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier het eerdere trailertje.