Tweede red band trailer voor Logan

Geplaatst: door Tom van Steensel

Tenzij Ryan Reynolds hem kan overtuigen om op te draven in een Deadpool-film, lijkt het aankomende Logan de laatste keer dat we Hugh Jackman gaan zien als Wolverine. Na de eerste trailer worden we getrakteerd op een nieuw voorproefje.

Jackmans laatste uiting als Wolverine speelt zich af in de nabije toekomst. Logan verblijft dan in een plaatsje bij de Mexicaanse grens, waar hij zorgt voor een op leeftijd geraakte Professor X (Patrick Stewart). Ze moeten echter weer in actie komen, wanneer er plots een jonge mutant (Dafne Keen) die een aantal overeenkomsten vertoont met Wolverine, bij ze op de stoep staat. Boyd Holbrook (Narcos) geeft in de film gestalte aan Donald Pierce, de leider van de kwaadaardige Reavers, die het jonge meisje op de hielen zitten. De trailer laat ook al even een shot zien van het personage van Richard E. Grant, die eveneens een bad guy lijkt te spelen.

Logan werd geregisseerd door James Mangold, die eerder de regie van Wolverine’s tweede solofilm voor zijn rekening nam. Het wordt de eerste Wolverine-film met een R-rating; ook in deze trailer vloeit er weer bloed en Jackman en Stewart laten beide een keer een F-bomb vallen. Logan verschijnt op 2 maart in Nederland.