Tweede red band trailer voor This Is The End

Geplaatst: door de redactie

Als 1 april grap gaven James Franco en Seth Rogen gister nog een “mock trailer” vrij voor het niet bestaande Pineapple Express 2, maar vandaag krijgt hun wel bestaande film This is The End een echt officiële nieuwe trailer… met daarin wederom behoorlijk wat spoilers.

In This Is The End komt een hele keur aan celebrities (o.a. Seth Rogen, Jonah Hill, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson, Michael Cera en Rihanna) vast te zitten in het huis van James Franco op de avond dat de wereld vergaat. Alle acteurs spelen absurde versies van zichzelf en een aantal lijken in de film een afschuwelijke dood te sterven…. Zelfs in de trailer worden al verschillende namen gespoild.

This Is The End werd geschreven door Seth Rogen en Evan Goldberg, die eerder ook Superbad en Pineapple Express op papier zetten. De film gaat in Nederland in première op 29 augustus 2013. Klik hier voor de vorige (ook red band) trailer en bekijk hieronder de eerdergenoemde “mock trailer” voor de sequel op Pineapple Express.