Tweede red band trailer voor 22 Jump Street

Geplaatst: door de redactie

21 Jump Street liet zien dat Jonah Hill ondanks zijn rol in Moneyball nog lang niet klaar was met komedies en dat Channing Tatum een stuk grappiger kon zijn dan iedereen aanvankelijk dacht. Bekijk een nieuwe red band trailer voor de sequel.

Channing Tatum (Jupiter Ascending) en Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) gaan wederom undercover om een aantal drugdealers te ontmaskeren, alleen doen ze dat dit keer op de universiteit in plaats van de middelbare school. De basis van hun operatie is inmiddels gevestigd aan de overkant van de straat op nummer 22. Het lijkt een indicator voor veel callback grappen, maar de makers beloven ook voldoende nieuwe situaties, met onder meer een wilde achtervolging (foto helemaal boven) over de campus.

Het creatieve team achter 22 Jump Street is grotendeels hetzelfde gebleven. Phil Lord en Chris Miller (The Lego Movie) zijn opnieuw verantwoordelijk voor de regie, terwijl het verhaal weer werd bedacht door Michael Bacall en Jonah Hill. Ook politiechef Ice Cube (Ride Along) is terug om Channing en Hill weer uit te kafferen en alleen Hill's oude love interest Brie Larson (Short Term 12) ontbreekt voor de camera. 22 Jump Street gaat op 5 juni in Nederland in première.