Twee nieuwe trailers voor Fantastic Four

Geplaatst: door de redactie

Vandaag doken er twee nieuwe trailers op voor de aankomende verfilming van Marvels oudste stripserie. Zowel de trailer die dit weekend te zien was op Comic-Con als een nieuwe Nederlandse trailer verschenen beide online.

Fantastic Four draait om vier jongelingen die onder leiding van de briljante Reed Richards (Miles Teller uit Whiplash) afreizen naar een andere dimensie en daar gezegend (of vervloekt) worden met superkrachten. Richards verandert in de uitrekbare Mr. Fantastic, Ben Grimm (Jamie Bell uit Tintin) wordt de onverwoestbare The Thing, Sue Storm (Kate Mara uit House of Cards) kan als The Invisible Woman onzichtbaar worden en Johnny Storm (Michael B. Jordan uit het aankomende Creed) kan zich als The Human Torch in vuur en vlam zetten.

En het viertal blijkt die superkrachten hard nodig te hebben wanneer aartsvijand Doctor Doom (gespeeld door Toby Kebbell - de slechte aap Koba in Dawn of the Planet of the Apes) - opduikt. Fantastic Four werd geregisseerd door Josh Trank (de Chronicle-maker die bijna een Star Wars-film mocht doen). De regisseur haalde vooral het oude bodyhorror-werk van David Cronenberg (met o.a. The Fly) aan als inspiratie voor deze nieuwe superhelden-reboot.

Vanaf 6 augustus te zien in de bioscoop. En ja, de leraar van Reed Richards die je ziet aan het begin van de tweede trailer wordt gespeeld door Dan "de stem van Homer Simpson" Castellaneta.