Trey Parker doet stem in Despicable Me 3

Geplaatst: door de redactie

Illumination strikte een opvallende naam om de stem in te spreken van de bad guy in de derde Despicable Me. South Park-bedenker Trey Parker, die voorheen enkel stemmen verzorgde voor zijn eigen projecten, mag het gaan doen.

Parker is een Emmy, Tony en Grammy-winnaar en was naast South Park ook op broadway succesvol met de musical Book of Mormon. Zijn personage heet Balthazar Bratt (te zien op de foto boven) en is een voormalig kindster die geobsedeerd is geraakt door het personage dat hij speelde in de jaren tachtig. Hij moet de grootste bedreiging voor Gru (uiteraard nog steeds met de stem van Steve Carell) tot nu toe gaan worden. De derde Despicable Me verschijnt op 28 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Verder maakte Illumination ook bekend wie de stem in zal spreken voor hun nieuwe animatiefilm over de Grinch. Benedict Cumberbatch (onlangs nog te zien in de trailer voor Doctor Strange) zal te horen zijn als de chagrijnige kerstverpester die in de live-action versie van Ron Howard gespeeld werd door Jim Carrey. Dr. Seuss' How The Grinch Stole Christmas verschijnt op 22 november 2017 bij ons in de bios.