Trailers voor Wonder Woman en Justice League

Geplaatst: door de redactie

Warner Bros. pakte op Comic-Con uit met trailers van zowel Wonder Woman als Justice League. De Wonder Woman-film met Gal Gadot verschijnt op 1 juni 2017 en de Justice League cross-over volgt in november van dat jaar. Bekijk de beelden.

De Wonder Woman-solofilm werd geregisseerd door Patty Jenkins (die Charlize Theron naar een Oscar regisseerde in Monster) en speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. De door Gal Gadot gespeelde titelheldin - die al een kort maar krachtig optreden had in Batman v Superman: Dawn of Justice - leeft dan nog met de rest van de Amazones op een paradijselijk eiland, waar een piloot (Chris Pine) aanspoelt. Hij vertelt haar over de huidige conflicten in de buitenwereld, waarna ze besluit om in actie te komen.

Alsof de Wonder Woman-trailer nog niet genoeg was, stelde Warner voor Comic-Con ook een filmpje samen met de eerste beelden uit Justice League. In deze cross-over krijgen Batman, Superman en Wonder Woman gezelschap van The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) en Cyborg (Ray Fisher). Justice League wordt net als Man of Steel en Batman v Superman wederom geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, Sucker Punch). De film verschijnt op 16 november 2017 bij ons in de bios.