Trailers voor Lethal Weapon & Exorcist

Geplaatst: door de redactie

Naast een nieuwe Prison Break introduceert Fox dit najaar nog meer tv-series. Twee daarvan zijn gebaseerd op films die elk in hun genre worden gezien als klassieker; Lethal Weapon en The Exorcist. Bekijk van beide series de trailer.

Het door Richard Donner geregisseerde Lethal Weapon introduceerde de wereld eind jaren tachting aan een van de leukste buddy cop duo's ooit: familieman Roger Murtaugh en de ontspoorde Martin Riggs. In de serie neemt Damon Wayans Sr. (The Last Boy Scout) de rol van Murtaugh over van Danny Glover en geeft Clayne Crawford (Rectify) gestalte aan de vroeger door Mel Gibson gespeelde Riggs. Murtaugh moet het na een hartaanval rustig aan doen, terwijl Riggs na de dood van zijn vrouw juist roekeloos is.

De filmversie van The Excorsist uit 1973 wordt gezien als een van de engste films ooit gemaakt en stond ooit op de eerst plek in ons lijstje met horrorfilms voor Halloween. Geena Davis is een moeder met een mogelijk bezeten dochter. Ben Daniels en Alfonso Herrera spelen de twee priesters. De actrice heeft al wat ervaring in het horrorgenre: ze had een sleutelrol in The Fly en was met Alec Baldwin te zien in Beetlejuice. De Excorcist-pilot werd geregisseerd door Rupert Wyatt (Rise of the Planet of The Apes).