Trailer voor vuilnisthriller Trash

Geplaatst: door de redactie

Dat de wereld van het vuilnis geen brandschone is, dat leerden we al van The Sopranos en de maffiapraktijken in de Italiaanse stad Napels. Eind november verschijnt in de Nederlandse bioscopen de Britse thriller Trash, over drie jongens die verstrikt raken in een web vol intriges.

Rafael (Rickson Tevez) en Gardo (Luis Eduardo) sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro vuilnis, in de hoop dat ze iets kostbaars vinden. Op een dag vinden ze een portemonnee, maar weten niet dat die vondst verstrekkende gevolgen voor de twee jongen en hun beste vriend Rato Gabriel Weinstein) heeft. De drie slaan op de vlucht voor corrupte politieagenten en vestigen hun hoop op enkele Amerikaanse hulpverleners in de favela: Father Julliard (Martin Sheen) en zijn assistente Olivia (Rooney Mara).

Stephen Daldry (Extremely Loud & Incredibly Close, Billy Elliot) regisseerde het door Richard Curtis (About Time, Notting Hill, Four Weddings And A Funeral) geschreven script naar het gelijknamige (jeugd)boek van Andy Mulligan. Trash verschijnt op 27 november in de Nederlandse bioscopen.