Trailer voor tienerkomedie 100% Coco

Geplaatst: door de redactie

Na de verfilming van de Carry Slee-boeken Pijnstillers en Kappen! ging Tessa Schram voor haar derde grote regieklus aan de slag met het populaire jeugdboek 100% Coco: Dagboek van een Modeblogger van Niki Smit. De gelijknamige film verschijnt begin juli in de Nederlandse bioscopen en heeft een trailer gekregen.

De 13-jarige Coco (Nola Kemper) is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar wanneer ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno (Valentijn Avé), die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Naast Kemper en Avé zijn er in 100% Coco rollen weggelegd voor onder meer Eva Duijvestein, Merel de Zwart en de populaire modebloggers Défano Holwijn en OnneDi. Die laatste zong daarnaast titelsong You Be You voor de 6 juli verschijnende tienerfilm in.