Trailer voor The LEGO Ninjago Movie

Geplaatst: door Tom van Steensel

Vanaf vandaag draait The LEGO Batman Movie in de bioscoop, maar dat is niet de enige spin-off van The LEGO Movie. Eind september volgt namelijk ook The LEGO Ninjago Movie. Bekijk naast de Engelstalige trailer ook de Nederlandstalige versie.

In de film moet de groene ninja Lloyd (stem van Dave Franco) samen met zijn vrienden, geheime krijgers en meesterbouwers de slechte Lord Garmadon (stem van Justin Theroux) verslaan. De kwaadaardige krijsheer is daarbij ook nog eens de vader van Lloyd. Gelukkig krijgt onze groene held tevens hulp van de wijze Sensei Wu, een personage dat werd ingesproken door niemand minder dan Jackie Chan, die al eerder te horen was in de Kung Fu Panda-films. Ook Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña en Zach Woods doen stemmen in de Engelstalige versie. De Nederlandse stemmencast is nog niet bekend gemaakt.

The LEGO Ninjago Movie verschijnt op 27 september in de bioscoop. Het gaat om zowel de Nederlandstalige versie als de Engelstalige versie.