Trailer voor The Circle

Geplaatst: door de redactie

Na A Hologram for the King speelt Tom Hanks opnieuw in een verfilming van een boek van Dave Eggers. Dit keer gaat het om de techno thriller The Circle. Bekijk Hanks samen met Emma Watson (Beauty and the Beast) in de nieuwe trailer.

De film speelt zich af in de nabije toekomst. Mae Holland (Watson) kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij The Circle, het machtigste internetbedrijf ter wereld. The Circle heeft alle persoonlijke e-mails, sociale media, uitgaven en aankopen van hun gebruikers met elkaar verbonden door één universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin lijkt te zijn aangebroken, maar daar zit uiteraard ook een donkere kant aan.

Hanks is in de film te zien als Eamon Bailey, het grote brein achter The Circle. Bijrollen zijn er voor John Boyega (Star Wars), Bill Paxton (Aliens), Patton Oswalt (Young Adult) en - in zijn eerste echte rol sinds Boyhood - Ellar Coltrane. Vanaf 11 mei in de bioscoop.