Trailer voor Sisters

Geplaatst: door de redactie

In Amerika krijgt het komische Sisters een release op 18 december - dezelfde dag dat ook de nieuwe Star Wars in première gaat - maar in Nederland verschijnt de film een paar maandjes later. Wel kun je alvast een nieuwe trailer bekijken.

Tina Fey en Amy Poehler (eerder samen te zien in SNL en Baby Mama) komen weer bijeen in deze komedie van Jason Moore; de regisseur van Pitch Perfect. In de film moeten de zusjes Maura (Poehler) en Jane (Fey) hun spullen ophalen uit hun ouderlijk huis wanneer hun ouders de woning hebben verkocht. Om de oude tijd te herleven geven ze een high-school-style feest voor hun oud-klasgenoten. De reünie mondt uit in een wild feest dat precies blijkt te zijn wat de vastgeroeste zussen nodig hadden.

De film werd geproduceerd door Tina Fey samen met Jay Roach (Meet the Parents, Austin Powers, Trumbo). Amy Poehler is uitvoerend producent, net als Jeff Richmond en Brian Bell. Het script komt van Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock). Bijrollen zijn er voor o.a. Maya Rudolph, Ike Barinholtz, John Leguizamo, Dianne Wiest, John Cena en James Brolin. De film is vanaf 24 maart te zien in Nederland.