Trailer voor Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Geplaatst: door de redactie

De regisseur van de Paranormal Activity spin-off verruilt geesten voor zombies en gaat de komische kant op met Scouts Guide to the Zombie Apocalypse. Bekijk de trailer voor de horrorkomedie die eind oktober in Nederland verschijnt.

Drie levenslange vrienden en scouting-leden (aangevoerd door Tye Sheridan uit Mud, Joe en het aankomende X-Men: Apocalypse) komen voor de ultieme beproeving te staan wanneer hun normaal zo rustige woonplaats plots wordt overspoeld door zombies. En dus moeten ze alles wat ze bij de padvinders geleerd hebben toepassen in een volledig nieuwe context, om er zo voor te zorgen dat de plaag zich niet verder verspreidt. Hulp komt er in de vorm van een serveester / stripper (Halston Sage - Paper Towns) die - met shotgun in de hand - de drie vrienden bijstaat tijdens hun gevaarlijke tocht.

De film heeft verder bijrollen voor Patrick Schwarzenegger (juist, de zoon van Arnold, die zelf ook een zombie-film in de pijplijn heeft zitten), Logan Miller (The Stanford Prison Experiment), Sarah Dumont (Don Jon), Cloris Leachman (Young Frankenstein, Butch Cassidy and the Sundance Kid) en David Koechner (Anchorman 2). Scouts Guide to the Zombie Apocalypse is vanaf 29 oktober te zien in Nederland.