Trailer voor romkom Voor Elkaar Gemaakt

Geplaatst: door de redactie

Van de producent van Mannenharten verschijnt half april een nieuwe romantische komedie met Loes Haverkort (Rendez-Vous, Ja, Ik Wil!) en Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Kenau, Boy 7, De Ontsnapping) in de hoofdrollen. Bekijk de trailer van Voor Elkaar Gemaakt.

Felix (Van de Sande Bakhuyzen) geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Wanneer Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens.

Zijn prettig gestoorde broer Jelle (Mannenharten's Fabian Jansen) ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip (Haverkort). Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend (Roeland Fernhout) heeft of niet...

Het door Martijn Heijne (Sneekweek), naar een script van Dirk Gerritsen (Renesse) en Marion Pauw (Daglicht), geregisseerde Voor Elkaar Gemaakt verschijnt donderdag 20 april in de Nederlandse bioscopen.