Trailer voor Passengers

Geplaatst: door Tom van Steensel

Regisseur Morten Tyldum maakte voor zijn nieuwe film gebruik van de gecombineerde starpower van Jennifer Lawrence (The Hunger Games) en Chris Pratt (Jurassic World). Bekijk het tweetal in de eerste trailer voor de romantische sciencefictionfilm Passengers.

Tijdens een ruimtereis naar een nieuwe bewoonbare planeet worden twee van de passagiers aan boord 90 jaar te vroeg uit hun kunstmatige slaap gewekt. Terwijl deze Jim (Chris Pratt) en Aurora (Jennifer Lawrence) wennen aan het vooruitzicht om de rest van hun levens aan boord van het ruimteschip door te brengen, beginnen ze voor elkaar te vallen. Totdat ze ontdekken dat het schip in groot gevaar is. Passengers draait dus vooral om de relatie tussen Lawrence en Pratt, hoewel ook Michael Sheen (Masters of Sex) en Laurence Fishburne (The Matrix) even in de trailer opduiken.

Passengers werd geschreven door Jon Spaihts, de scenarist van het allereerste script voor Prometheus, voordat Damon Lindelof (Lost) een second draft deed. De Scandinavische filmmaker Morten Tyldum brak internationaal door met Headhunters, waarna hij Benedict Cumberbatch naar een Oscarnominatie regisseerde in The Imitation Game. Passengers verschijnt 22 december in de bios.