Trailer voor Onder Het Hart

Geplaatst: door de redactie

Kim van Kooten (Alles Is Familie, De Boxtrollen) valt als een blok voor Vlaming Koen De Graeve (Tot Altijd) in het romantische drama Onder Het Hart van regisseur Nicole van Kilsdonk (Johan, Patatje Oorlog). Vanaf half januari in de Nederlandse bioscopen, vanavond werd de trailer vrijgegeven.

Van Kooten speelt Masha, een 37-jarige biologe die vaak is gekwetst in de liefde. Tot ze de tien jaar oudere, net gescheiden huisarts Luuk (De Graeve) tegen het lijf loopt in de vlindertuin waar ze werkt. Luuk en Masha vallen als een blok voor elkaar.

Tot groot ongenoegen van de twee tienerdochters van Luuk (Hanna Obbeek en de debuterende Lizzy van Vleuten) die in een loyalitietsspagaat komen omdat ze niet willen kiezen tussen hun vader en moeder (Lies Visschedijk uit Soof), die op haar beurt haar plaatsvervangster niet accepteert. Dan blijkt Luuk ongeneeslijk ziek.

Onder Het Hart, waarin verder ook Frank Lammers een flinke bijrol speelt, beleefde vorige maand zijn première op het filmfestival van Oostende en is vanaf 15 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.