Trailer voor Ninja Turtles-sequel

Geplaatst: door de redactie

De recente Ninja Turtles-reboot deed het in de bioscoop nog beter dan gehoopt en daarom krijgen we komende zomer de sequel voorgeschoteld. Megan Fox is weer van de partij als April O'Neil en Michael Bay produceert. Bekijk de trailer.

De officiele plot is nog niet vrijgegeven, dus we weten nog niet waar de vier gemuteerde schildpadden dit keer in verzeild raken. In trailer worden in ieder geval wat nieuwe personages bevestgd. Stephen Amell - op televisie ook te zien als comicbook vigilante in Arrow - speelt Casey Jones; de burgerwacht met het hockeymasker. Worstelaar Seamus en Gary Anthony Williams zijn te zien als bad guys Bebop en Rocksteady. Tyler Perry (Gone Girl) geeft gestalte aan wetenschapper Baxter Stockman (die in de comics verandert in een half-vlieg a la The Fly) en verder keren Will Arnett en William Fichtner weer terug.

De trailer hint ook naar de aanwezigheid van Krang en Dimension X, hoewel nog niets is bevestigd. En voor fans van de originele Ninja Turtles-film uit 1990: Judith Hoag, de actrice die toen voor het eerst gestalte gaf aan April O'Neil, werd hier gespot op de set en krijgt een cameo rolletje. Hoag werkte al eerder aan een aantal films van Michael Bay. De originele regisseur Jonathan Liebesman is vervangen door David Green (Earth to Echo). Ninja Turtles: Out of the Shadows verschijnt op 16 juni 2016 in de bios.