Trailer voor Ninja Turtles: Out of the Shadows

Geplaatst: door de redactie

Door het toch wel onverwacht grote succes van Ninja Turtles in 2014 krijgen we twee jaar later de sequel Out of the Shadows voorgeschoteld. Bekijk de terugkeer van Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael in de allernieuwste trailer.

In deel twee krijgen de vier gemuteerde schildpadden te maken met een heleboel nieuwe bad guys. Shredder werkt namelijk inmiddels samen met gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en deze creëert twee nieuwe henchmen voor hem: Bebop en Rocksteady. Verder krijgen de turtles ook te maken met de buitenaardse Krang, maar gelukkig komt er hulp van reporter April 'O Neil (Megan Fox), haar cameraman Vern Fenwick (Will Arnett) en nieuwe toevoeging Casey Jones (Stephen Amell).

De vorige Turtles-film werd geregisseerd door Jonathan Liebesman (Battle Los Angeles) die voor dit vervolg plaats moest maken voor Dave Green (Earth to Echo). Een andere opvallende nieuwe naam in de cast is die van drievoudig Oscar nominee Laura Linney (The Truman Show) en ook Judith Hoag (de originele April in de jaren negentig live-action film) heeft een rolletje. Vanaf 16 juni in de bioscoop.

Bekijk ook de eerste trailer voor de Ninja Turtles-sequel