Trailer voor nieuwe Alvin and the Chipmunks

Geplaatst: door de redactie

De vorige drie Chipmunks-films brachten wereldwijd bij elkaar meer dan een miljard dollar op en dus is het begin volgend jaar tijd voor het vierde deel in de serie. Bekijk de trailer voor de sequel waarin de Chipmunks in Miami belanden.

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in Miami en de jongens zal ‘dumpen’. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer. Jason Lee (Mallrats 2) is wederom te zien als Dave en de stemmen van de Chipmunks worden opnieuw gedaan door Justin Long, Matthew Gray Gubler en Jesse McCartney.

Ook de Chipettes moeten weer opduiken; hun stemmen worden nog altijd gedaan door Christina Applegate en Anna Faris, maar Amy Poehler is inmiddels vervangen door Kaley Cuoco-Sweeting (The Big Bang Theory, The Wedding Ringer). In Amerika wordt de film uitgebracht als The Road Chip, maar op de Nederlandse poster ontbreekt die woordgrap. De film moet op drie februari in de bios verschijnen.