Trailer voor muzikale komedie Sing

Geplaatst: door de redactie

Het moet dé kerstfamiliefilm van 2016 worden en daartoe biedt Sing ook alle ingrediënten. Vandaag kreeg de vrolijke nieuwe film van de makers van Despicable Me, Minions en het aankomende The Secret Life of Pets zijn eerste trailer.

Sing draait om een stadje dat bewoond wordt door dieren en waar de koala Buster Moon (stem van Matthew McConaughey) een muzikale talentenjacht organiseert om een oud en vervallen theater te redden. Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen, een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts, een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon), een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton uit Kingsman: The Secret Service) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Garth Jennings (The Son of Rambow, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy) schreef en regisseerde Sing, dat meer dan 85 bekende popsongs bevat. Distributeur Universal Pictures International laat weten dat voor de uiteindelijke Nederlands gesproken versie muzikaal talent van eigen bodem gecast wordt.

De muzikale komedie verschijnt op 14 december in de Nederlandse bioscopen.