Trailer voor misdaad-komedie Masterminds

Geplaatst: door de redactie

Gisteren ging tijdens de Comedy Central Roast of Justin Bieber een eerste trailer voor Masterminds in première. Zach Galifianakis (The Hangover Part III, In Between Two Ferns) en Kristen Wiig (The Skeleton Twins) spelen de hoofdrollen in de film.

Simpele ziel David (Galifianakis) vervoert elke dag geld van de lokale bank in zijn gepantserde wagen. Door een crush op zijn lieftallige collega Kelly (Wiig) stemt hij uiteindelijk in met een crimineel plan om 17 miljoen dollar buit te maken. Met een hulp van een aantal "professionele" criminelen (onder andere Owen Wilson uit Inherent Vice) weten ze het geld zowaar te stelen, maar daarna loopt alles uit de hand en krijgen ze onder meer een huurmoordenaar (Jason Sudeikis uit Horrible Bosses 2) achter zich aan.

Masterminds werd geregisseerd door Jared Hess, die in 2004 doorbrak met de cult komedie Napoleon Dynamite. Het scenario is afkomstig van onder meer Danny McBride (This Is The End) en Jody Hill. Dat tweetal heeft met The Fist Foot Way zelf ook een cult-komedie op de naam staan en was op televisie verantwoordelijk voor Eastbound & Down. McBride en Hill zijn momenteel hun volgende komedieserie Vice Principals aan het voorbereiden. Masterminds komt 3 september naar de Nederlandse bioscopen.