Trailer voor Magic Mike XXL

Geplaatst: door de redactie

Channing Tatum is terug als male stripper Magic Mike in een vervolg op de film met dezelfde titel uit 2012. Dit keer niet met Matthew McConaughey, Alex Pettyfer en Olivia Munn, maar wel met onder meer Amber Heard, Elizabeth Banks en Matt Bomer.

Volgens de officiële synopsis van Magic Mike XXL wordt het verhaal zo'n drie jaar nadat Mike het stripperleventje vaarwel zegde weer opgepakt. Want ook de overgebleven Kings of Tampa staan op het punt hun strikjes aan de wilgen te hangen. Ze willen wel afscheid nemen in stijl, met nog één spetterende show. Maar dan wel mét Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden leren Mike en de andere mannen niet alleen nieuwe 'moves', ze rekenen ook af met het verleden.

Steven Soderberg regisseerde de eerste film en kondigde niet lang daarna zijn pensioen aan. Maar een vervanger voor het vervolg werd dichtbij hem gevonden: zijn rechterhand Gregory Jacobs (Criminal, Wind Mill) nam plaats op de regiestoel, met Soderbergh als producent. Magic Mike XXL is vanaf 2 juli te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de eerste trailer.