Trailer voor komedie Two Night Stand

Geplaatst: door de redactie

Net als eerder al in Cannes kreeg Miles Teller (21 & Over, That Awkward Moment) deze week een minuten durende staande ovatie tijdens het Toronto International Film Festival voor zijn vertolking in Whiplash. Maar het is niet de enige film waarin de acteur dit najaar nog te zien is. Half december verschijnt namelijk Two Night Stand. Bekijk de trailer.

Daarin maken we kennis met Megan (Analeigh Tipton uit onder meer Lucy, Warm Bodies en Crazy, Stupid, Love), een jonge vrouw die klaar is met school, maar nog geen baan heeft. Ook in de liefde is ze weinig succesvol, terwijl haar huisgenote maar niet ophoudt over internetdaten. Ondanks haar bedenkingen besluit Megan zich toch maar over te geven aan het vinden van liefde op de digitale snelweg.

Ze besluit in te gaan op de uitnodiging van de vlotgebekte Alec (Teller) om bij hem thuis langs te komen. Haar eerste one night stand. Hoewel; 's ochtends blijkt dat New York die nacht compleet is ingesneeuwd. Nog een dag en een nacht in één appartement dwingt de twee twintigers om veel beter kennis met elkaar te maken dat ooit de bedoeling was...

Het door Max Nichols - inderdaad, de zoon van - geregisseerde Two Night Stand is vanaf donderdag 11 december 2014 te zien in de Nederlandse bioscopen.