Trailer voor Joel Edgertons regiedebuut The Gift

Geplaatst: door de redactie

Dat Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings, WarriorZero Dark Thirty, The Great Gatsby) meer in zijn mars heeft dan alleen acteren, bewees hij al met de scenario's voor The Rover, Felony en The Square. Maar nu heeft de Australische filmmaker met The Gift ook zijn regiedebuut gemaakt. De door Jason Blum (Whiplash, The Purge, Paranormal Activity) geproduceerde psychologische thriller waarin Rebecca Hall (The Awakening, Transcendence) en Jason Bateman (Horrible Bosses, Identity Thief) de hoofdrollen spelen naast Edgerton, heeft een trailer vrijgegeven.

The Gift, niet te verwarren met de gelijknamige film van Sam Raimi met Katie Holmes en Cate Blanchett, concentreert zich rond het echtpaar Robyn (Hall) en Simon (Bateman). Zij komen na twintig jaar weer in contact komen met een oud-klasgenoot (Edgerton) van Simon van de middelbare school. Deze Gordo gooit hun perfecte leventje helemaal overhoop en dreigt een verschrikkelijk geheim over Simon aan Robyn te openbaren.

In de Verenigde Staten verschijnt Edgertons regiedebuut, dat hij zelf schreef, op 31 juli. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet voor The Gift.