Trailer voor I Smile Back met Sarah Silverman

Geplaatst: door de redactie

Comédienne Sarah Silverman kennen we als de stem van Vanellope in Wreck-It Ralp en bijrollen in andere komedies als A Million Ways to Die in the West, maar ze mag - na eerder serieus werk in bijvoorbeeld Take This Waltz - nu een intense dramafilm helemaal zelf dragen. Bekijk de eerste trailer voor I Smile Back.

Laney (Silverman) is een intelligente en zorgzame huismoeder van twee kinderen. Ze is getrouwd met de perfecte man (Josh Charles), heeft een mooi huis, en een gloednieuwe SUV om de kinderen mee in naar school te rijden. Maar dan begint Laney zich steeds destructiever te gedragen: ze gebruikt drugs, heeft one-night-stands, en lijkt steeds minder om haar eigen welzijn te geven. Met de volledige vernieling van haar gezin in zicht onderneemt ze een laatste poging om alles wat ze heeft opgebouwd te redden.

 

I Smile Back werd geregisseerd door Adam Salky (Dare) en het script is afkomstig van debuterende scenaristen Paige Dylan en Amy Koppelman. De film draait dit weekend op het Toronto International Film Festival en krijgt eind oktober een release in Amerika. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.