Trailer voor horrorfilm Ghostland

Geplaatst: door de redactie

Na het goed ontvangen Martyrs en The Tall Man komt de Franse filmmaker Pascal Laugier volgende week persoonlijk zijn nieuwste film Ghostland presenteren tijdens het Imagine Film Festival. Van de eind mei in de bioscoop verschijnende horrorfilm verscheen vandaag een Nederlandse trailer.

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. De traumatische nacht drijft de twee zussen nog verder uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet aankan en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En opnieuw gebeuren er vreemde dingen in het huis.

Ghostland gaat 12 april in première tijdens het Imagine Film Festival in Amsterdam en is vanaf donderdag 24 mei in heel Nederland te zien.