Trailer voor CHiPs

Geplaatst: door de redactie

Grappenmaker Dax Shepard transformeerde voor zijn derde klus als regisseur een populaire tv-serie uit de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw tot een film. Bekijk de trailer voor CHiPs, waarin Shepard bovendien één van de hoofdrollen op zich neemt.

De film draait om twee net bij de California Highway Patrol begonnen motoragenten: Jon Baker (Shepard) en Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Peña). Ze hebben ieder hun eigen reden om bij de politie te gaan. Zo probeert Baker zijn leven terug op de rit te krijgen en daarmee zijn huwelijk te redden, terwijl Poncherello een federale agent is die undercover gaat om mogelijke corruptie binnen de CHP bloot te leggen. Maar juist die verschillen zorgen voor grote wrijving tussen de twee nieuwe partners.

Shepard is niet alleen verantwoordelijk voor één van de hoofdrollen en de regie, maar schreef ook het script. Naast Peña en Shepard zijn in CHiPs ook rollen voor Shepards echtgenote Kristen Bell, Vincent D'Onofrio, Rosa Salazar en Adam Brody.

Of Larry Wilcox en Erik Estrada, die in de tussen 1977 en 1983 uitgezonden tv-serie respectievelijk Baker en Poncherello speelden, een cameo hebben in de komedie zien we vanaf donderdag 23 maart. Dan verschijnt CHiPs in de Nederlandse bioscopen.