Trailer voor Child 44

Geplaatst: door de redactie

Na Tinker Tailor Soldier Spy, The Dark Knight Rises en Lawless zijn Tom Hardy en Gary Oldman alweer toe aan hun vierde film samen. Bekijk de eerste trailer voor Child 44; gebaseerd op het boek van Tom Rob Smith. Eind april in de bioscoop.

Child 44 speelt zich af in het Rusland van 1953 en dus mogen beide Britten hun beste accent opzetten. Hardy speelt een agent die vermoedt dat er een kindermoordenaar actief is, maar wordt tegengewerkt door de staat omdat niemand gelooft dat zoiets kan gebeuren onder het bewind van Stalin. Uiteindelijk moet hij zelf op onderzoek uit, waarna hij hulp krijgt van een Russische generaal gespeeld door Oldman.

Het moordmysterie werd geregisseerd door de Zweedse Daniel Espinosa, die enkele jaren geleden zijn Amerikaanse debuut maakte met Safe House. De cast bestaat verder uit namen als Noomi Rapace (eerder met Hardy te zien in The Drop), Joel Kinnaman (RoboCop), Charles Dance (The Imitation Game), Jason Clarke (Zero Dark Thirty) en Vincent Cassel (Trance). Vanaf 7 mei in de bioscoop.