Trailer voor Burnt

Geplaatst: door de redactie

Na American Sniper herenigt Bradley Cooper met Sienna Miller voor Burnt. Het culinaire drama werd geregisseerd door John Wells (August: Osage County) en geschreven door Steven Knight (Pawn Sacrifice). Bekijk de nieuwe trailer.

Cooper speelt topkok Adam Jones. Ooit was hij als chef een grote meneer in Parijs, maar door zijn losbandige levensstijl vol drank, drugs en vrouwen raakte hij alles kwijt. Hij besluit opnieuw zijn geluk te beproeven in Londen. Daar opent hij zijn eigen restaurant op jacht naar die derde Michelinster. Maar om echt terug aan de top te komen heeft hij hulp nodig van een aantal jonge talenten en een aantal oude bekenden. En een van die oude bekenden is zijn voormalige geliefde Helene (Miller).

 

Burnt stond een tijdje op de blacklist met beste nog ongeproduceerde scenario's. Toen nog als Chef, maar die titel werd in beslag genomen door Jon Favreau. Bijrollen zijn er voor Omar Sy (Jurassic World), Emma Thompson (Saving Mr. Banks), Uma Thurman (Pulp Fiction), Daniel Brühl (Rush), Alicia Vikander (Ex Machina) en Lily James (Cinderella). Burnt verschijnt op 26 november in Nederland.