Trailer voor Bloedlink, openingsfilm Nederlands Film Festival

Geplaatst: door de redactie

Hartenstraat is niet de enige film waarin Tygo Gernandt (nu bezig met de opnames van Michiel de Ruyter) en Marwan Kenzari (Wolf) dit jaar samen te zien zijn. Ze schitteren ook in Bloedlink, de nieuwe film van Joram Lürsen (Alles Is Liefde, Alles Is Familie) dat op woensdag 24 september de 34e editie van het Nederlands Film Festival in TivoliVredenburg Utrecht opent.

Bloedlink vertelt het verhaal van ex-gedetineerden Victor (Gernandt) en Rico (Kenzari) die een waterdicht plan hebben uitgewerkt om miljonairsdochter Laura Temming (Sarah Chronis, Alleen Maar Nette Mensen) te ontvoeren. Met de kidnapping willen de twee criminelen de slag van hun leven slaan.

Laura wordt op klaarlichte dag in een bestelbus gesleurd en ondergebracht in een afgelegen en geluidsdichte ruimte. Terwijl de onderhandelingen met de vader van Laura over het losgeld beginnen, verschuift gaandeweg de onderlinge machtsverhouding. Wie is nu eigenlijk de dader en wie het slachtoffer?

Bekijk hieronder de trailer van de door Frank Ketelaar (Vuurzee, Overspel) geschreven thriller, die vanaf donderdag 25 september 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn en een avond eerder het Nederlands Film Festival opent.