Trailer Not Fade Away

Geplaatst: door de redactie

Sinds het eindigen van The Sopranos in 2007 hebben we weinig meer gehoord van bedenker David Chase. Tot nu, want zijn speelfilmdebuut Not Fade Away heeft een eerste trailer gekregen.

Not Fade Away heeft weinig gemeen met de misdaadserie die Chase maakte voor HBO, behalve dan de setting van New Jersey en een rol voor James Gandolfini. Toch is ook E-Street-bandlid en Sopranos-acteur Steven van Zandt als consultant bij het project betrokken. De film speelt zich af in 1964, wanneer The Rolling Stones in Amerika op televisie komen en een groepje jongeren daardoor geïnspireerd raakt om een eigen rockband op te zetten. Gandolfini speelt de vader van de leadzanger.

De titel lijkt misschien een inside joke omtrent het einde van de allerlaatste aflevering van The Sopranos, maar is gewoon een verwijzing naar het covernummer van The Rolling Stones. Naast Gandolfini zijn er rollen voor onder andere Brad Garrett (Everybody Loves Raymond) en Jack Huston (Boardwalk Empire). De film heeft nog geen releasedatum.