Trailer The Lorax

Geplaatst: door de redactie

Meer trailernieuws: Dr. Seuss' The Lorax. Van de makers van Despicable Me, binnenkort met een sequel in de bios, en net zo'n bonte familiefilm - in 3D animation

Dr. Seuss‘ The Lorax, of De Lorax en het Verdwenen Bos (de film gaat hier na successen in de VS in beide versies draaien) is een bewerking van het wereldberoemde kinderboek van Dr. Seuss' over de Lorax, een bijzondere bosbewoner die het bos beschermde, voordat het verdween. Dr. Seuss‘ The Lorax vertelt het verhaal van een jongen die op zoek gaat naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Om zijn plan te laten slagen moet hij op zoek naar het verhaal van het eigenwijze bosfiguurtje, de Lorax.

Dr. Seuss‘ The Lorax is de derde speelfilm binnen de samenwerking tussen Universal Pictures en Illumination Entertainment (Despicable Me en Hop). We hebben naast de trailer voor de Nederlandse versie ook de originele preview. In de Engelstalige versie worden de stemmen onder meer verzorgd door Danny DeVito (The Lorax), Ed Helms en Zac Efron. In het Nederlands hoor je Frits Lambrechts, Isa Hoes, Willeke Alberti, René van Kooten en anderen.

6 april in de bioscoop.